Title Image
Home  /  Verzending & Retouren

Verzending

Alle pakketjes worden met DHL verzonden. U ontvangt een tracking code na betaling van uw bestelling zodat u de zending kunt volgen.  De verzendkosten zijn €2,95 – €6,95 per pakket. Bij een bestelling vanaf €75.- (binnen NL) komt u in aanmerking voor gratis verzenden.

 

Wij verzenden ook naar België.

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@veroniquefashion.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kleding

Kleding kan binnen 14 dagen na ontvangst terug gestuurd worden naar:

Veronique Fashion
Gaffel 17 3863 VZ te Nijkerk

Het terug sturen gaat op eigen kosten. Wanneer wij het kleding stuk ongedragen en in goede orde ontvangen word het geld automatisch op uw rekening teruggestort.

Wij kunnen de terugbetaling weigeren wanneer:

– Er vlekken op het kleding stuk te vinden zijn.
– Het kleding stuk gedragen/gewassen is door de klant zelf.
– Het kleding stuk kapot of beschadigd is.
– Er geuren zoals parfum/bodymist op het kleding stuk zijn gespoten. 

Accessoires & Sieraden

Accessoires nemen wij niet terug in ontvangst. Dit vanwege hygiëne van producten.